donderdag 3 september 2009

Ding 17: Bekijk een Web 2.0 site naar keuze

Tsja, Mrs. Robinson heeft veel te veel tijd besteed aan het bekijken van sites. Zo gaat dat in de vakantie. Ook is Mrs. Robinson druk doende met opruimen van allerlei spullen. Nee, we flikkeren niet alles achter de rhododendrons! Handgemaakte spullen worden ver- en aangekocht op een Amerikaanse site . Daar doet Mrs. Robinson vervolgens ook weer creatieve ideeën op. Een kunstenares, nog geen 100 km verwijderd van Mrs. Robinson biedt haar spullen ook aan...
Een andere hobby is tuinieren - Mrs. Robinson heeft net de buxussen gesnoeid - dus aangemeld bij een groene site

2 opmerkingen:

  1. Hallo daar, hebben net even gesproken (gewoon via de telefoon...haha) en het euvel van de links is gelukkig voor een deel opgelost. Ik heb inmiddels al je blogs gelezen. Je schrijfstijl is erg prettig en dat maakt het voor mij wel erg leuk om te lezen! Jammer dat er bij de poll die je hebt staan geen positiever antwoord beschikbaar is...
    Ik vraag mij bij het lezen over de chats wel af of zo'n chatbot wel echt de chatfunctie kan overnemen? Zou dat echt werken? Alles moet toch voorgeprogrammeerd zijn? Of denk ik nu echt heeeeeeel erg in het stenen tijdperk?
    Wat betreft de online kantoortoepassingen en de kippen van eigen hand. Prima idee. Als je maar weet waar het om gaat en hoe het toe te passen is en dat is duidelijk.

    Over twitter ben je erg duidelijk: " geweldig pr-instrument voor de bibliotheek, maar gebruik hem daar dan ook voor". Lees ik dat je het niet helemaal eens bent met de manier waarop de twitter nu door midden is ingezet?

    Met wiki's is inderdaad van alles mogelijk. De projecgroep online diensten heeft dit dan ook zeker meegenomen in haar advies aan het MT.

    Als laatste Delicious, wat een ramp he? Dit is een voorbeeld van complete chaos en heb hier dan ook niets zinnigs over te zeggen (had je niet gedacht he, haha...).

    he succes nog even, het filmpje op zoek naar maria is om zeer blij van te worden, erg goed gedaan. You Tube kan er verslavend zijn denk ik...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat er bij de poll die je hebt staan geen positiever antwoord beschikbaar is.... Wat bedoel je hiermee?? En wat is poll?
    Mrs.Robinson is het niet eens met de wijze van gebruik van Twitter.

    BeantwoordenVerwijderen